Despre PERFECT

Obiectivul nostru este, in primul rand, de a oferi ajutor si sprijin cursantilor nostri. Suntem o echipa de profesori puternic motivata si dedicată, cu o pregatire exceptionala si o experienta vasta. Noi ne axam pe calitate, nu pe rapiditate; de aceea, la baza programelor noastre educationale sunt nevoile fiecarui cursant.

Cursurile garantează faptul că o limbă străină poate fi învățată cu ușurința și plăcere atunci când există dorința din partea dumneavoastră și dăruire din partea profesorilor.

Fie ca sunteți începator sau avansat, adolescent sau matur, părinte sau angajat al unei companii, la noi veți găsi cursul potrivit. La Perfect Language School vă veți îmbunătăți nu doar vocabularul sau gramatica, ci și abilitățile de conversație, toate într-o ambianță plăcută.

Oferim cursuri de limbi străine, atât de grup, cât și individual. Indiferent de varianta pentru care optați, găsim întotdeauna soluția cea mai potrivită necesitaților dumneavoastră.

Înainte de începerea activității didactice, la înscriere, se va face o testare preliminară, pentru a stabili nivelul de cunoștinte al cursanților și repartizarea acestora în grupe cât mai omogene. Evaluarea este complet gratuită, nu implică niciun cost suplimentar, însă necesită o programare.

Grupurile care învață la PERFECT sunt de maxim 6  cursanți asigurîndu-se astfel ca toți cursanții sa progreseze mai rapid și să cunoască mai eficient limba străină.

De ce să alegi să studiezi cu noi?

  • La Perfect Language School predarea se face în funcție de nevoile cursantului și de stilul acestuia de învățare.
  • Punem accentul pe comunicare și ne place să transpunem cursanții în situații concrete.

Misiunea noastră este să oferim studenților din Republica Moldova posibilitatea de a depăși bariera lingvistică și a descoperi potențialul intelectual, prin dezvoltarea plăcerii de a învăța și apoi de a se bucura de rezultatul mult așteptat.

Contacte

Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi, învață limba engleză cu noi acum!
Așteptăm părerea ta, sugestii sau rezervare la cursuri la următoarele date de contact: